Teljeskörű fogászati ellátás

Sokszínű csapat, akikkel értéket teremtünk és minőséget adunk!

  Rólunk

  Rendelőnk már több évitzedes múltra tekint vissza – igaz, első pácienseinket még másik helyszínen (de szintén Újbudán!) fogadtuk, 2016 elejétől már jelenlegi, Csurgói úti épületünkben folyik pácienseink ellátása. Gyermekfogászatunk és gyermek fogszabályozó szakrendelésünk NEAK (korábban: OEP) alapon is igénybe vehető, felnőtt pácienseinknek pedig magánellátás keretében nyújtunk minőségi szolgáltatást.

  Értékrendünk és hitvallásunk

  A minőségi fogászati ellátás mindenkinek jár!
  Rendelőnk teljesen akadálymentesített, és minden helyisége megközelíthető akár kerekesszékkel is!

  A jó szakmai döntések alapja a tapasztalat, ezért dolgozunk olyan szakemberekkel, akik több évtized alatt felhalmozott tudás birtokában kezelik pácienseinket.

  Az édesanyák minden támogatást megérdemelnek,
  ezért rendelőnkben külön odafigyelünk a kisbabával érkezők kényelmére: pelenkázó-helyiséggel és csöndes, nyugodt várótermi körülményekkel várjuk őket.

  A biztonság mindenek felett – egy egészségügyi intézményben a páciensek és a dolgozók egészségének a védelme kiemelt fontosságú terület. Szakembereink óriási hangsúlyt fektetnek az infekciókontroll protokollok precíz, és szigorú betartására minden körülmények között.

  Sokszínűen szép az élet! Kis csapatunk tagjait nemtől, életkortól, származástól és testi adottságoktól függetlenül, kizárólag szaktudásuk és belső, emberi értékeik alapján választottuk ki.

  Csapatunk

  Dr. Cho Hwa Jung

  Fiatal doktornőnk elsősorban külföldi pácienseink ellátásában vesz részt, de angolul tudó magyarokat is örömmel kezel! Dél-Koreában született, de már néhány éve Magyarországon dolgozik. Különlegesen szép tömései, precíz munkája és finom kezei a rendelőnk pácienseinek körében is hamar népszerűvé tették őt! Kiválóan beszél angolul, és a magyar nyelven is egyre magabiztosabb!

  Dr. Szalma Gabriella

  A kicsik és nagyok fogszabályozó kezelésében óriási tapasztalatot szerzett szakorvosunkat a legkisebb pácienseink kedvességéért és türelméért kedvelik, a felnőttek pedig a kezeléssel elért gyönyörű eredmények miatt. Kevesen tudják, hogy a Doktornő először általános orvosi diplomát szerzett, mely segít neki, hogy teljeskörű rálátása legyen páciensei állapotára és kezelésére, ám már 2006 óta kizárólag a fogszabályozásnak él.

  Dr. Zeinali Ehsan

  Mosolygós fogorvosunk különleges neve ellenére tökéletesen beszél magyarul, hiszen már 14 éves kora óta él Magyarországon. Humorát és közvetlen modorát pácienseink is nagyra értékelik. Dr. Ehsan a konzerváló fogászat terén már bizonyított, jelenleg pedig rezidensképzését tölti nálunk, melynek végén fogszabályozó szakorvos lesz. Mi már nagyon várjuk! :)

  Bócsi Ilona “Ica”

  Ica a legtapasztaltabb fogászati asszisztensünk. Olyannyira, hogy ha ideje engedi, örömmel segít a pályájuk elején járó asszisztenseknek gyakorlati tudásuk elsajátításában is. Rendelőnkben ő felelős az infekciókontroll betartásáért, melynek kevés nagyobb ismerője van az országban nála! Szaktudása mellett kedvessége és őszintesége is hatalmas érték a csapatunk számára.

  Szitás Krisztina “Kriszti”

  Kriszti felelős a rendelőnkben a dentálhigiéniai kezelések elvégzéséért. Azaz: ő tisztítja és polírozza csillogóra pácienseink fogait, és arra is gondot fordít, hogy a páciensek otthoni fogápolási rutinjához szükséges tudást is átadja. Kriszti általános ápolóként végzett, később pedig fogászati asszisztensi és dentálhigiénikusi végzettségét szerzett. Emberi tartása és kedves természete sokunk számára példaértékű!

  Péntek Éva

  Aki már beszélt pácienskoordinátorunkkal, tapasztalhatta, hogy Évi nem csak kedves, de kifejezetten kompetens is a fogászati kezelések terén. Nem csoda, hiszen fogászati asszisztens szakmával is rendelkezik, ám végül sokkal inkább a pácienseinkkel való kapcsolattartásban találta meg önmagát. Ha néha egy-egy bájos nyelvi hibával találkoztok az e-mailjeiben, kérlek ne vegyétek magatokra, Évi élete java részét ugyanis Kanadában töltötte.

  Szép Éva

  Éva a csapatunk legújabb tagja, pácienskoordinátori szerepkörben találkozhatnak vele pácienseink 2020 elejétől. Fogtechnikusi és fogászati asszisztens végzettséggel is rendelkezik, de később irodai környezetben is szerzett tapasztalatot. Ezek révén a munkafolyamatokra komplex egészként tud tekinteni, türelmes, nyugalmat sugárzószemélyisége pedig azonnal meggyőzött minket arról, hogy a csapatunk és a pácienseink is örömmel fogják fogadni őt.

  Foglaljon időpontot kényelmesen, online

  Tovább

   Hol talál minket?

   Clinica Dentaria
   1119 Budapest
   Csurgói út 11. Fszt. 1.